Nuffnang

Saturday, May 19, 2012

Welcome! welcome!





Assalammualaikum,

waahhhh punya lama i nak built belog ni. sekarang baru tertunai. Bayangkan la, start nak buat before engagement lagi, ni dah 3 bulan tunang baru dapat realisasikan. ecececehhhh.. ayat sgt metafora.. heeeee...

okeh belog ni dicipta khas untuk segala progress utk my wedding day. InsyaAllah i will share everything here. Plus semua yang i pena DIY time engagement dulu pun akan share juga.InsyaAllah. Tapi mengikut kepada kesenangan dan kelapangan i. Maklum la, B2B ni full time worker, part time student. Jadi masa tu sgt pack. Hehehe.. 

sebenarnya nak cakap, beruntung siapa2 yang dapat well prepared for their engagement. Plus for me, tak la well prepared sgt sebab decision was made within 3 weeks. so buat mana yang sempat. hikhik. But Alhamdulillah, everythings going smoothly. hikhik.. 

orait.. nanti i share beberapa tips and DIY okeh. i ada mentor utk B2B ni sebenarnya. kak kina ex B2B yang byk share everything. Plus i byk amek idea dia utk wedding but ada la ubah sikit. Thanks kak kina! 

1 comment:

  1. Hai selamat berkenalan.

    saya b2b selangor.

    im follow u:)

    ReplyDelete

“ Ya Allah, sesungguhnya hati kami ini bersatu dengan kasih sayangMu, bertemu di atas ketaatan kepadaMu, bersatu di jalan dakwahMu dan berjanji menegakkan AgamaMu... Maha Suci Engkau, perteguhkanlah tali ikatan antara kami ini, limpahkanlah kasih sayang di dalam hati kami ini. Engkau tunjukkanlah kami jalan hidayahMu, sesungguhnya padaMu kami berserah dan tempat kami memohon pertolongan “