Nuffnang

Sunday, December 14, 2014

Updates 14.12.14 :)


Assalammualaikum korangggg.. hehehe. Allah. berhabuk, bersawang blog. Tengah buat report untuk final year ni. Baru teringat blog. Nasib ingat lagi password kan? hahaha Over betul busynya. In sha Allah, it will be my last semester, last year for my PJJ Journey. 

Doakan tau!. in sha Allah a lot to update. Daripada nak share pengalaman bersalin sampai la ni pending kat draft. hikhik. Lepas ni mebi boleh lepak lama sikit kat sini sebab no assignment. No More! hihihi.

Updates? Alhamdulillah. Alhamdulillah masih bertiga. Dan bahagia. 
Syukur. Alhamdulillah. Banyak nak cerita.
Nanti ea. :) (acah2 retis kau ye)

Till-we meet-again.

Rindu awaaaaa. Saiaaa taaa kuaddd. hehehe :) 



8 comments:

  1. eh, cha smbong blaja eh? xtaw pon. Sya pon lame bersawang pastu br skang dah start rajin sket. gud luck cha. best nye bertiga..jeles2!! uhukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. SYA~ Aaah sambung belajar lama dah dear. nak masuk 4 years dah. since bujang, bertunang, isteri orang, mak orang baru habis ni ha. hihihi.

      awakkkk! rindu okey. baru sempat baca entry sya psl kahwin tu. its okey dear. take ur time okey. yg penting enjoy the moment okey dear.!

      Delete
  2. sila laa update byk2 ye...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiii haiiii. *sambil lelambai kat kipas susah mati ai yg sorang ni. hahahaha.
      tak tahu nak update ape la dee. hakhak

      Delete
    2. haha kate byk nak cerita....
      update la semua...ahakz!

      Delete
    3. tak tahu nak start dari mana ni. 10 bulan punya cerita. hak hak. Over betul. tampar diri sendiri karanggg.

      Delete
    4. hahaha
      10 bulan... mcm mengandung lg sekali punya cerita.... ahakz!

      Delete
  3. Cepat update cerita...xsbr ni..hehe

    ReplyDelete

“ Ya Allah, sesungguhnya hati kami ini bersatu dengan kasih sayangMu, bertemu di atas ketaatan kepadaMu, bersatu di jalan dakwahMu dan berjanji menegakkan AgamaMu... Maha Suci Engkau, perteguhkanlah tali ikatan antara kami ini, limpahkanlah kasih sayang di dalam hati kami ini. Engkau tunjukkanlah kami jalan hidayahMu, sesungguhnya padaMu kami berserah dan tempat kami memohon pertolongan “