Nuffnang

Thursday, August 2, 2012

100 days to go & my 1st Wedding Gift :)


Assalammualaikum B2B,

Apa khabar anda hari ni. Semoga dalam keadaan baik dan dilindungi Allah sentiasa. Wahhh tgk tickerpath kat sebelah tu, hari ni genap tinggal 100 DAYS till my wedding day. *dup dap dup dap. tetiba rasa neves.. ngeeee..

Actually persiapan cha alhamdulillah dah 65% my part lah. Part ibu n ayah ada banyakkkk lagi nak setel mcm beli barang2 kering nak masak kan.. Tu tunggu bulan 10 baru beli kot. Btw, ada beberapa item nak review, semalam dah taip tapi tak masukkan gambar. Pasal my guestcard.  And ada review time p pilih2 wedding outfit ari tu. Jap g cha post kan ye. Oh ye, cha dah dapat my 1st wedding gift from doktor. hahahaha.. gila cepat. katanya boleh pakai time raya.. Dia bagi teapot set yang ada 6 pcs cawan n teko. Beli di Riccardo. Mahal hokeh! sayang nak pakai (Y___Y)


Kanda siap pesan tunggu dah kawen baru boleh bukak katanya. Hadiah kawen kan? *jeles la tu.. wakakaka.. Okies darling, mata ni mcm kabur hari ni. lens punya pasal. Grrrr... hikhik. Senyum2 ye bakal2 pengantin sekalian. (*____*)v

2 comments:

  1. Wahhh... awalnya dapat hadiah kahwin. :)

    Dah jimat tu. hehe.

    ReplyDelete

“ Ya Allah, sesungguhnya hati kami ini bersatu dengan kasih sayangMu, bertemu di atas ketaatan kepadaMu, bersatu di jalan dakwahMu dan berjanji menegakkan AgamaMu... Maha Suci Engkau, perteguhkanlah tali ikatan antara kami ini, limpahkanlah kasih sayang di dalam hati kami ini. Engkau tunjukkanlah kami jalan hidayahMu, sesungguhnya padaMu kami berserah dan tempat kami memohon pertolongan “