Nuffnang

Sunday, January 20, 2013

Ikea!

Tempat wajib pergi every month!

Today 1st time p dgn husband lepas kawen. N I got my bookshelf! Sukaaaa!

Thanks hubby!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 comments:

  1. wah~
    best dah ada book shelf.... nak jugak~

    ReplyDelete
    Replies
    1. @diyana

      heeee besttt! dah boleh letak buku kat situ. Boleh buat library jugakkk.. ehh? hikhik

      Delete
  2. Replies
    1. @ros

      hahaaaaaa baru nak p lepas kawen ni weh. Kau dekat sonang je nak p kan.. hikhik...

      Delete
  3. alamak,saila pun dh xleh nk sabar2 dh nk dpt kan bookshelf..aritu beli shelf sampai 2 utk rmh ibu saila..rugi xbeli siap2 utk rmh sendiri..huhu! cepat lah gaji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. @saila

      hahahaaa yeke... sampai dua letak rumah ibu ye. Cha ari tu pun beli gak utk rumah ibu. Last2 adik yg guna. So kena la beli baru kan.. Pasni saila boleh la shopping lagi.. hikhik

      Delete
  4. ikea yg sentiasa sesak.. Sya wonder kLw time weekdays pon bz gk ek? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. @SYA

      memang kat situ alwayssss sesak! padahal semalam igt kan tak ramai org sbb tak gaji lagi kan, kemaen orang ramai gila dear.. Pernah pergi time weekdays, tak sesak sgt lah sya. Cuma kalau weekdays tapi nk dekat perayaan mcm CNY mesti ramai tak kira masa.

      Tips tanak org ramai, keluar rumah awal pagi. Smpai IKEA kul 10 mcm tu. Tak ramai lagi. Cha selalu buat mcm tu, after dah carik barang br p makan meatball dia. Pukul 11 baru ada. So pas makan baru bayar n balikkkk... Time nak balik tgk la org dah mcm semuuuttt.. Hahahaaa

      Delete
  5. sape2 yang nak pegi ikea nana nak kirim boleh??? MUAHAHAHAHAAA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. @amalina

      Hahaha nanaa datang la sini.. Boleh meet up!! Mai laaarrr.. heheheeee

      Delete

“ Ya Allah, sesungguhnya hati kami ini bersatu dengan kasih sayangMu, bertemu di atas ketaatan kepadaMu, bersatu di jalan dakwahMu dan berjanji menegakkan AgamaMu... Maha Suci Engkau, perteguhkanlah tali ikatan antara kami ini, limpahkanlah kasih sayang di dalam hati kami ini. Engkau tunjukkanlah kami jalan hidayahMu, sesungguhnya padaMu kami berserah dan tempat kami memohon pertolongan “