Nuffnang

Wednesday, September 12, 2012

Alhamdulillah, 7 Months Engagement :)


 Assalammualaikum semorang..

heeeee. ari ni mood nak update preparation ke laut lagi. mY bff tak bersalin lagi untuk keluarkan baby dia yang meninggal dalam kandungan. I'm feel so sympathy, but i can't help. Hari ni dah induce 2 kali tak buka lagi jalannya. Praying for her okeh darl? huuuuuuuu.. Hari ni nak share la, hari ni kan kite punye 7th monthsary engagement tau. *nada gedik. hahahaha. 

Alhamdulillah, rasa mcm semalam je baru bertunang.. mcm baru semalam je bertungkus lumus utk majlis. ni  dah 7 bulan?? agagaga..  byk yg cha belajar sepanjang pertunangan ni. plus cha pun baru kenal kanda dalam 6 bulan n terus tunang. So waktu pertunangan ni la masa untuk ta'aruf diri masing2. Kira kami ni bercinta lepas tunang le. b4 dis pun tak couple2, just kawan baik je. Indah juga bercinta time tunang ni, lagi2 msa buat preparation nak kawen. hehehehe.. Cha ni memang jenis pesen akan wish tiap2 bulan, siap berebut2.. hahaha. 


Happy 7th Monthsary engagement honey. 
Hope our love will remain till Jannah. InsyaAllah. 
Another 2 months to be your wife. 
Wehheeeeuu.. Excited+nervous!  
Semoga segala urusan kami dipermudahkan.. Aminnn..  

7 comments:

  1. Replies
    1. amin ya rabbal al aminn... thanks dear..

      Delete
  2. oo... cik cha pun knl dgn tunang x lama yer...hihi..
    kite kwn lg la x lama..
    ms date kite resepsi 25/11/12 nnt, genap 6 bln kenal, berkawn & bercinta .. so, fikir la bpe lama je kami knl...
    hihi..tu rahsia dlu.. nnt kite review history ..,hihi

    moga berkekalan hendaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee.. tak lama yunk.. jap je. Alhamdulillah jalan kami dipermudahkan untuk tak bercinta lama2 kot. hee..

      wahhh waa.. awak lagi cepat kan. seronok kan rasa mcm ni.. tak pernah rasa bosan n rasa hepi nak kenal lagi dekat, lagi2 nak kawen dah.. hehehe..

      eh resepsi awk 25/11, tak dpt p kite ada kelas... nikah bila syg?

      Delete
  3. ye ..mmg kejap je knl n trs decide nk kawen..
    tp kite x pnh lg review cite kat blog...huhu..
    ade ms nnt kite wat la, ms nk dkt2 nk nikah nnt kite wat.
    family pun x tau.. kite org ckp, knl 2 bln dh ms dia dtg jumpa family kite,pd hal, dorang x tau, bpe lame je kami knl... buat ms ni, tu msh rahsia kami... hihi..
    moga2 la dipermudahkn segala..

    24/11 kite nikah.. belah laki nnt, kat puchong 2/12.

    ReplyDelete

“ Ya Allah, sesungguhnya hati kami ini bersatu dengan kasih sayangMu, bertemu di atas ketaatan kepadaMu, bersatu di jalan dakwahMu dan berjanji menegakkan AgamaMu... Maha Suci Engkau, perteguhkanlah tali ikatan antara kami ini, limpahkanlah kasih sayang di dalam hati kami ini. Engkau tunjukkanlah kami jalan hidayahMu, sesungguhnya padaMu kami berserah dan tempat kami memohon pertolongan “