Nuffnang

Friday, September 14, 2012

Temuduga SPA. Pray for me :)


Assalammualaikum semorangg!! 

wah kemaen lama cha tak update ni. Hehehe.. Semalam busy dgn jamuan raya bagai, tak sempat nak ngadap pc. Kalau boleh nak update hari2. Hehehe.. *bajetadaorangbaca.. wakaka.. Eh ari ni cha busy plak untuk preparation interview next week, hari Selasa. Last month dah dapat tahu dah untuk interview, tapi biasa la kemaen busy. hahahaha.. 


Alhamdulillah hari tu cha lulus peperiksaan khas dan ni 2nd step untuk dapat jawatan tu. Cuba yang terbaek kan, mana tahu ada rezki nak kawen ni. Kalau tak dapat pun tak pe, Alhamdulillah cukup gaji sekarang even tak besar mana kan. Syukur ada keje, government juga.. hehehe. Tapi if dapat, alhamdulillah lagi sebab boleh bantu2 suami nanti kan. hikhik. So dari pagi tadi cha dok mengupdate resume sebab lama gila tak p interview ni, plus cha nyer resume sume dalam english, so kena translate semua ke BM.. yang kelakarnya siap guna ni.. 

 

 hahaha.. susah nak cakap certain term account in malay. bila di BM kan jadi kelakar pulak. hahaha. dan hari ni kanda suruh baca ni plak, berkaitan dengan akauntan negara..


Mak oiii pitam!. Malam tadi study dengan kanda pun pening. Mentang2 kanda orang kewangan, so senang la dia nak mengajar. Tunang dia ni orang admin, agak lambat sikit la. 1st time tgk dia mengajar, gila serius!! takut nak pandang muka. hahaha.. Okeh la, insyaAllah minggu depan cha update pasal Guestcard. Dah siap dah! Yeay! Korang2 doakan yang terbaik untuk cha ea. Semoga segalanya dipermudahkan. InsyaAllah. 


Jumpa lagi Rabu depan. InsyaAllah.. 

8 comments:

  1. insyaallah.... semoga berjaya...
    rezeki kahwin... hari tu masa zura nak kahwin SPA panggil temuduga..
    dah kahwin ni, dapat keputusan, diterima.. seronok sangat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronottttt nyaaa zura... betul2 rezki nak kawen awk dapat kan.. Alhamdulillah, semoga cha menjejaki awakk... insyaAllah...

      Delete
  2. Replies
    1. thank you zila.. alhamdulillah selesai sudah.. wahhh cuakkk...

      Delete
  3. Replies
    1. Thankssss nana... dah selesai pun. Tunggu october nanti. Tapi dah rasa mcm tak dapat.. ape pun doa dan tawakal kan.. aminnn

      Delete
  4. SEMOGA BERJAYA. buat yg terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankss Nn.. Cha dah buat yang terbaik. Kita serah pada Dia ye. InsyaAllah jika ada rezeki nak kahwin kan.. hehehe

      Delete

“ Ya Allah, sesungguhnya hati kami ini bersatu dengan kasih sayangMu, bertemu di atas ketaatan kepadaMu, bersatu di jalan dakwahMu dan berjanji menegakkan AgamaMu... Maha Suci Engkau, perteguhkanlah tali ikatan antara kami ini, limpahkanlah kasih sayang di dalam hati kami ini. Engkau tunjukkanlah kami jalan hidayahMu, sesungguhnya padaMu kami berserah dan tempat kami memohon pertolongan “